Frakt & levering

Når sendes bestillingen min?

Så fort vi har mottatt din bestilling pakkes og leveres den til nærmeste postkontor , og senest neste virkedag.

Når kan jeg forvente min bestilling?

Normal leveringstid er 2-5 virkedager. Egne leveringstider vil gjelde før høytider og helligdager. Unntak gjelder også under den rådende globale situasjonen.

Hvordan leveres bestillingen min?

Pakker sendes med Posten/Bring og de fleste blir levert direkte i din postkasse. Større pakker sendes til ditt nærmeste postkontor.

Hvor mye koster frakt?

Frakt koster 59 kr for pakker som får plass i postkassen og som veier under 2 kg. De fleste pakker veier under 2 kg og sendes i emballasje som får plass i standard norske postkasser.

Hvordan kan jeg sjekke statusen på bestillingen min?

Når vi har levert pakken til nærmeste postkontor vil du få en bekreftelse på e-post om at din bestilling er sendt. Deretter får du pakken levert i postkassen din eller hos ditt nærmeste postkontor.

Hva gjør jeg om pakken er skadet?

Hvis pakken er blitt skadet under frakt, kontakter du Posten

Hvordan er returpolitikken til Happy Mouth?

Ta kontakt med kundeservice på contact@happymouth.no.

Har dere gratis frakt?

Vi har gratis frakt på bestillinger over 500 kr.

Betaling

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale med VISA, Mastercard og Paypal.

Er dette nettstedet sikkert?

Vår samarbeidspartner Stripe har blitt revidert av en PCI-sertifisert revisor og er sertifisert til PCI Service Provider Level 1. Dette er det strengeste nivået av sertifisering som er tilgjengelig i betalingsbransjen.

Lagrer dere min kortinformasjon?

Nei. Happy Mouth AS lagrer ikke kortinformasjon.

Kjøpsvilkår

Fornøyd kundegaranti

Vi ønsker at våre kunder skal ha gode opplevelser, både i nettbutikken og med produktene våre. Skulle du likevel ikke ha dette, tar du kontakt med oss så skal vi prøve å finne en løsning på best mulig måte.

Kontakt

Send melding til contact@happymouth.no.

Bestilling

Ved bestilling/kjøp av våre produkter har du akseptert og godkjent gjeldende betingelser og vilkår. Det opprettes automatisk en kjøpsavtale når vi har mottatt bestillingen din og du har fått ordrebekreftelse fra oss på e-post. Ved eventuelle feil i f.eks. oppgitt pris og leveringstid forbeholder vi oss retten til å korrigere dette senere. Vi sender til hele Norge, unntatt Svalbard og Jan Mayen.

Dine opplysninger

Du står selv ansvarlig for at dine adresseopplysninger er korrekte og oppdaterte. Alle personopplysninger behandles i henhold til personvernloven. Happy Mouth AS er ansvarlig for behandlingen av de personopplysninger som du som kunde gir til oss.

Priser

Alla priser är angivna i kronor inklusive moms. Vi reserverer oss mot eventuelle skrivefeil, og forbeholder oss retten til å korrigere priser og feilaktig informasjon. Ingen øvrige skatter, tollkostnader eller avgifter legges til.

Toll og moms

Du betaler aldri toll, andre avgifter eller gebyrer i tillegg til det som er oppgitt. Det endelige beløpet du ser i kassen er den totale kostnaden du skal betale for bestillingen.

Frakt og levering

Levering skjer via Posten og Bring.Det er gratis frakt på bestillinger over 500 kr. På bestillinger under 500 kr er det fraktgebyr på 59 kr.
Små pakker under 2 kg leveres direkte i postkassen. De fleste pakker veier under 2 kg og sendes i emballasje som får plass i standard norske postkasser.
Happy Mouth fraskriver seg ansvaret for forsendelser som er stjålet / mistet etter levering i postkassen og økonomisk kompensasjon vil ikke bli utbetalt.

Leveringstid

Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager etter at vi har mottatt din bestilling. Egne leveringstider vil gjelde før høytider og helligdager. Unntak gjelder også under den rådende globale situasjonen.

Betaling

Du kan trygt betale med kort og Paypal hos oss. Dette er  sikkert og du som kunde er helt trygg. For å kunne tilby deg å bruke Stripes og Paypals betalingsmetoder, må de få tilgang til dine opplysninger som navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.

Skrivefeil

Happy Mouth reserverer seg fra skrivefeil på nettsiden, f.eks. feil i produktbeskrivelser, feilaktige priser og prisjusteringer (f.eks. valutaforandringer) eller feilaktig informasjon om lagerstatus. Happy Mouth har rett til å korrigere slike eventuelle feil og endre eller oppdatere informasjon ved behov.

Sikkerhet

Vår samarbeidspartner Stripe har blitt revidert av en PCI-sertifisert revisor og er sertifisert til PCI Service Provider Level 1. Dette er det strengeste nivået av sertifisering som er tilgjengelig i betalingsbransjen.

Vi lagrer ingen personlig informasjon i forbindelse med kjøpet ditt i henhold til personopplysningsloven og vi vil ikke selge eller overføre opplysningene dine til en tredjepart.

Garanti og reklamasjon

Garanti gis ifølge forbrukerkjøpsloven.

For å kunne reklamere på produktet må du gjøre dette i rimelig tid etter at du har oppdaget feilen eller mangelen. Ta kontakt med contact@happymouth.no ved reklamasjon.

Angrerett og retur

Angre- og returrett gis i følge forbrukerkjøpsloven.

Pris for retur er 99 kr og dette beløpet vil trekkes fra tilbakebetaling av returen din.

Tilbakebetaling

Ved kortkjøp eller direkte betaling via Stripe, skjer tilbakebetalingen fra Stripe. De vil sende deg en bekreftelse når en tilbakebetaling gjennomføres.

Transportskader

Posten er ansvarlig for at et produkt skades eller forsvinner under transporten til kunden.

Kunden står for risikoen ved retur til Happy Mouth og må rapportere alle mulige transportskader innen 7 arbeidsdager etter at leveringen ble mottatt. Kunden er derfor ansvarlig for å pakke ut og kontrollere produktene så snart som mulig etter mottakelse. Vær oppmerksom på at produktet ikke må brukes og at kunden må ta vare på produktets emballasje. Vi sender ut et nytt produkt av samme slag eller erstatter det økonomisk etter at varen er returnert.

Tvist

Vi følger reklamasjonsnemnda ved eventuell tvist.

Personvernregler

Personopplysninger

Personopplysninger er informasjon som kan brukes for å identifisere en person, f.eks. navn, kontaktinformasjon (adresse, telefonnummer, e-post, osv.) og kjøpshistorikk (hvilke produkter du har kjøpt, antall produkter, når de er kjøpt, osv.). Denne typen informasjon trenger vi for å bistå deg i bruk av nettbutikken, bestille varer, sende ordrebekreftelse, nyhetsbrev og andre typer e-post, svare på spørsmål, osv. og sørge for at vi stadig kan forbedre våre tjenester.

Cookies – informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å skreddersy innholdet vårt for kundene våre. Informasjonskapsler er små tekstfiler som brukes av nettsteder for å gjøre brukeropplevelsen mer effektiv. Loven sier at vi kan lagre disse på enheten din hvis de er helt nødvendige for at du skal kunne bruke nettstedet. For alle andre formål kreves ditt samtykke. Vår nettside bruker forskjellige typer informasjonskapsler, og noen av dem plasseres av tredjeparts tjenester som vises på sidene våre. Du kan endre eller trekke tilbake ditt samtykke til informasjonskapsler uttalelsen her.

Dine rettigheter

Du har rett til å be oss om å slette eller endre dine personopplysninger, og få en kopi på det vi har lagret om deg. Ta gjerne kontakt på contact@happymouth.no om du ønsker å slette, endre, ta vekk informasjon eller få kopi. Du kan enkelt melde deg av nyhetsbrevet vårt ved å klikke lenken lengst nede i nyhetsbrevet. Du kan også når som helst endre dine innstillinger av informasjonskapsler.

Brukeropplevelse

Vi bruker Hotjar for å bedre forstå brukernes behov og for å optimalisere denne tjenesten og opplevelsen. Hotjar er en teknologitjeneste som hjelper oss med å bedre forstå brukernes opplevelse (f.eks. Hvor mye tid som brukes på hvilke sider, hvilke lenker de velger å klikke, hva brukerne gjør, hva de ikke liker osv.). Tilbakemeldingene fra brukerne våre gjør at vi kan videreutvikle og vedlikeholde tjenesten vår. Hotjar bruker informasjonskapsler og annen teknologi for å samle inn data om brukernes oppførsel og deres enheter. Dette inkluderer IP-adressen til en enhet (behandlet under økten og lagret i en avidentifisert form), skjermstørrelse på enheten, enhetstype (unike enhetsidentifikatorer), nettleserinformasjon, geografisk plassering (bare land) og det foretrukne språket som brukes til å vise vår nettside. Hotjar lagrer denne informasjonen på våre vegne i en pseudonymisert brukerprofil. Hotjar er kontraktmessig forbudt å selge noen av dataene som er samlet inn på våre vegne. For mer informasjon, se supportsiden og “ikke spor”.

Annet

Hvordan bruker jeg økologisk tannkrem?

Bland godt med spatel hvis det er synlig olje på overflaten. Plasser en ertestørrelse med tannpasta på tannbørsten (Myke børster anbefales for bedre tannkjøtthelse). Bruk begrenset mengde til barn. Børst tennene fra bunnen av tannen og opp med en feiende bevegelse, og fra toppen av tannen og ned, til rett forbi tannkjøttlinjen. Skyll grundig med vann etter børsting. Om tannkremen er litt tørr så ta i noen dropper av vann i beholderen og bruk spatel å rør om til det blir som en røre.