Etter å ha undersøkt og testet produktrekken både på oss selv, venner og familie, ble vi overbevist om at det var et marked for økologisk munnstell og et nytt perspektiv på munnhelse. For å kunne bringe produktene til det norske markedet, startet jeg ‘Happy Mouth’. Vi er sikre på at du også vil bli begeistret!

"HVORFOR BARE PUSSE TENNENE, NÅR DU KAN STYRKE DEM?"

Kort om Lucky Teeth

 • Familieeid selskap med fokus på økologisk munnhelse.
 • Lucky Teeth er stolte av å skape og tilby økologiske produkter som er sunne for kroppene våre.
 • De bruker rene, sunne ingredienser som kroppen din gjenkjenner og trenger.
 • Ingrediensene som benyttes har vært i bruk som medisin i århundrer.
 • Produktene inneholder ingen konserveringsmidler, kunstige tilsetningsstoffer, bindemidler, eller ingredienser du ikke kan uttale navnet på.
 • Inneholder økologiske, rene og sunne bæreroljer og essensielle oljer.
 • Produktene balanser bakteriene som finnes naturlig i munnen.
 • Renser og vedlikeholder tenner og tannkjøtt. 
 • Reverser tannråte. 
 • Remineraliserer tennene.
 • Produsert i USA. 
 • Produktene fra Lucky Mouth er anbefalt av Anthony William, Medical Medium.

Bakgrunn

Etter å ha lært om de negative effektene fluor har på helsen, begynte familien bak Lucky Teeth å lete etter alternative tannkremer. Erfaringene deres med økologisk tannkrem var gode til å begynne med, men over tid føltes ikke tennene skinnende rene som før, og de fjernet heller ikke flekker godt nok. 

De begynte derfor å utforske om det var mulig å lage en økologisk tannkrem uten fluor som samtidig bleket tennene naturlig, og ble overrasket over egenskapene til aktivt kull. For hvem skulle tro at noe som var både sort og hardt, kunne gjøre tenner hvitere? Etter å ha prøvd aktivt kull en periode, var de hekta. Først ble det en rutine å rense tennene én gang i uken, så kom de frem til et eget tannpulver som kunne brukes hver dag.

Etter mye forskning og eksperimentering kom de frem til konseptet ‘Lucky Teeth’. Flere familiemedlemmer av dem som også hadde slitt med blødende tannkjøtt og følsomme tenner, la merke til at produktene virket lindrende og helbredende. Ingen trengte lenger å besøke tannlegen hver tredje måned for å få grundig rengjøring av munnen. De innså etter kort tid at de økologiske produktene ikke bare hadde tannblekende effekt, men også rengjorde tennene like godt, men uten fluor.  

«Det handler ikke lenger bare om å pusse tennene, men om å styrke dem!»

* Remineralisering: «… en prosess hvor for eksempel benvev eller tannvev tar opp igjen mineraler etter å ha vært skadet eller nedbrutt». https://sml.snl.no/remineralisering

MERKNAD: Rådene du finner på denne nettsiden er IKKE ment som en erstatning for medisinske råd og veiledning fra tannlege eller lege, men som et supplement. Med produktene våre får du muligheten til å ta mer kontroll over egen munnhelse. Besøk i tillegg tannlegen eller legen din ved behov, og få deres mening. Informasjonen vi deler er basert på forskningsmateriale vi har studert, og på våre egne erfaringer. Skaff deg en tannlege som anerkjenner dine valg, så dere kan jobbe godt sammen.